avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Taxa pentru cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Taxa pentru cadastru

Va rog frumos ,doresc sa aflu cine plateste cheltuielile pentru cadastru si daca exista vreo directiva europena sau vreun fond special din partea UE care acopera cheltuielile.Am inteles ca in judetul Dambovita se cer nici mai mult nici mai putin de 800 roni pentru fiecare lot in parte indiferent daca parcela are o suta ,doua sau trei sute de mp.,sau o mie,doua mii etc. pretul fiind acelasi si trebuie achitat de proprietar.Va rog sa ma lamuriti!Va multumesc!!O seara buna!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 10 Iunie 2015
Cadastrul trebuie realizat de catre proprietar
Exista dispozitie in vigoare care prevede gratuitatea masuratorilor cadastrale,dar este un program amplu care se deruleaza pana in 2023
Actualmente exista un numar mic de UAT care beneficiaza deja de fonduri si executa masuratorile cadastrale gratuit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si carte funciara ninasave ninasave Buna seara In urma succesiunii mama si un frate al dansei au ramas cu casa si o parcela de pamant in indiviziune . Unde se pot adresa pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Ieri s-a anuntat ca pana in 2023 se va face gratuit cadastrarea tuturor cladirilor. Eu sunt cu actele in derulare si va intreb daca o sa beneficiez ... (vezi toată discuția)
Carte funciara VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Am rugaminte sa ma informati daca exista o lege prin care avem dreptul sa facem carte funciara pentru locuinta fara ... (vezi toată discuția)