avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... informatii grupa de munca pt.pensie deja calculata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

informatii grupa de munca pt.pensie deja calculata

Buna ziua, am iesit la pensie in 2013, anticipat urmand sa indeplinesc varsta de pensionare in februarie 2016. Aveam inscrisi in cartea de munca perioada de 2 ani jumatate de grupa I dar nu mi-a fost luata in considerare. Am facut contestatie la Ministerul Muncii dar inca nu am primit raspuns.
As vrea sa stiu ce schimbari s-au adus legii pensiilor care sa ma ajute sa am dreptul la un plus de bani pentru perioada lucrata in grupa I, mai exact ce articol din lege este schimbat.
In februarie o sa primesc pensia reintregita, va trebui sa fac o cerere pentru recalcularea pensiei, chiar daca nu am primit raspuns la contestatia de la Ministerul Muncii ?
Oricum daca contestatia va fi negativa, am de gand sa ii actionez in judecata.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Informatii actiune de contestare a deciziei de pensie lani lani Buna ziua, sunt pensionata anticipat din decembrie 2013 urmand sa intru in drepturile depline in februarie 2016. Am fost angajata unui institut de cercetari ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare în raport cu vârsta pentru pensia de invaliditate m_daniela2009 m_daniela2009 Buna ziua! Va prezint pe scurt situatia mea in speranta ca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau o parere! Am 39 de ani, din cauza unei boli oftalmologice ... (vezi toată discuția)