avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare trecere pietoni accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare trecere pietoni accident

Buna ziua v-am mai scris in legatura cu problema mea dar vreau sa o rezum din nou.In luna ianuarie eram cu masina veneam de la servici si la trecerea de pietoni din cauza celor ce maturau strada nu am vazut ca o persoana trecea ,din greseala am atins-o usor la picior,fata nu a patit nimic ba chiar mi-a spus ca nu vrea declaratie sau altceva ca nu are nimic la picior,a venit politia mi-a luat carnetu si nu mi-a dat nici o amenda sau puncte ceva nimic ,fata a spus ca nu are pretentii la nimic,eu mi-a cerut iertare si mi s-a spus sa stau linistit ca o sa-mi dea carnetu.Au trecut 5 luni decand fac naveta si nu mai rezist,am angajat avocata pana la urma si la dosar nu am nimic ,dosarul este gol ,nu am amenda ,nici puncte ,nici vre-o declaratie de la fata impotriva mea,nimic si avocata a ramas asa mirata ca nu am nimic la dosar si procuroru i-a spus ca nu vrea sa dea carnetu,sa astept 15 zile dar m-am saturat ,ce pot sa fac ???cu cine sa ma lupt ?Am incredere in Dumnezeu ca va fi bine ,dar va rog sa ma sfatuiti cum sa fac ,am 53 de ani si nu am patit niciodata asa ceva ,O seara buna!!X-(X-(#-o#-o PS Tin sa mentionez ca mi-a facut dosar penal desi eu nu am primit nici o amenda ,puncte sau altceva,la dosar nu am nimic a vazut avocata dosaru ,va rog ajuta ti ma
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2015
jana22, utilizator
Cel mai recent răspuns: jana22 , utilizator 21:02, 11 Iunie 2015
Avocata pentru ce o platiti? Sa se mire?
Puneti-o sa ia legatura cu procurorul de caz sau cu seful procurorului ptr a da o solutie mai rapida.
Cel mai probabil dosarul se va clasa dar daca avocata nu face nimic si doar se mira atunci veti primi permisul de Craciun.
Daca nu se implica nu o platiti, intrati in audienta la procurorul sef sau depuneti personal o cerere in atentia acestuia in care solicitati un raspuns cu stafiul dosarului nr. Xxx avand in vedere ca nu exista nicio plingere penala depusa de victima in termenul de 3 luni prevazut de lege.
Corect aveti dreptate dar mi a spus avocata ca a facut cerere direct la procuroarea cea mai mare in grad la prim procuroare si daca nu se solutioneaza va da in judecata pe politistu ce mi-a luat permisu?am 5 luni decand stau si fac naveta , am vorbit cu avocata am platit-o dar a spus ca nu se lasa pana cand nu rezolva ,acuma nici eu nustiu ce sa mai spun si ce sa fac ??
Am fost la procuroru sef si a spus ca nu vrea sa-mi dea permisu ,ca pot sa fac cerere ca tot la el ajunge si k nu vrea sa mil dea
Victima nu a depus nici o plangere la dosar nimic ca s a uitat avocata ,nu am nimic pur si simplu m am saturat de 5 luni ma lupt cu morile de vant!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare trecere pietoni accident jana22 jana22 Buna ziua am o mare problema ,pe data de 18 ianuarie la trecerea de pietoni i nu am observat ca cineva ar trecea pentru-ca in fata mai erau cateva masini si ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc rezolutia? nedelcu catalin nedelcu catalin buna ziua as vrea sa stiu si yo cat dureaza pana i-mi trimete rezolutia la un dosar in care am avut accident care sa produs cu victima(ranire). aq dosaru meu e ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere strain GardinRobert GardinRobert Buna seara ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere cipriot , pentru faptul ca nu figurez in baza de date a politie romane . Agentul principal care mi-a ... (vezi toată discuția)