am urmatoarea problema (faptele in ordine cronologica) :
- polita casco valabila din data de sept-2013 trebuia platita in 2 rate semestriale.
- am platit prima rata in sept-2013
- eveniment minor la sf lu feb-2014 (declarat telefonic) , deci in primele 6 luni ale politei, am fost programat pt constatare in martie-2014 (2-3 zile dupa ce expriau cele 6 luni), mi s-a dat un document de intrare in reparatie
- pur si simplu am uita de a doua rata care trebuia platita cam pe 5-6 martie martie (cand se implineau 6 luni). nu m-a notificat / anuntat nimeni ca trebuia sa platesc si a doua rata .
- al doilea eveniment minor in iulie-2014 (declarat telefonic), am fost programat pt constatare in aug-2014, cand mi s-a dat un alt document de intrare in reparatie
saptamana trecuta m-am dus la service, am inceput procedurile de reparatie pentru cele 2 dosare, iar cei de la service au primit o hartie prin care se spune "fara accept de plata" pentru ca nu am platit a doua rata. ca urmare reparatiile nu s-au inceput.
ce as putea sa fac in situatia mea .
1) sunt acoperit la primul eveniment ?
2) sunt acoperit la al doilea eveniment , cu obligatia sa platesc a doua rata ?
3) nu sunt acoperit deloc ....dar in acest caz , au obligatia sa-mi dea prima rata inapoi ? ca practic inseamna ca in acel an nu am beneficiat (si nu puteam beneficia) deloc de casco...
mentionez ca pana zilele acestea, NIMENI nu m-a anuntat (verbal, pe mail sau telefonic) ca ar trebui sa platesc rata a 2-a, sau ca contractul casco mi s-ar fi reziliat (?). nici macar atunci cand mi s-au intocmit documentele de intrare in reparatie (la constatare)