avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru agresiune

buna ziua :)

ce este de facut? te loveste unu pe strada, sunt martori dar se feresc , unu singur zice favorabil, te duci la spital cu ambulanta , la iml iei certificat te duci la politie faci plangere. dupa aproape un an ceri dosarul de la procuror si vezi ca politistul de la sectie face referat de "RENUNTARE" asa recomanda . ce mai e de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 14 Iunie 2015
va multumesc :) legi noi legi vechi articole ...paragrafe!!! alineate. lamurit totul. dar ce facem cu politistul care cade la pace cu agresor? cu politist care influenteaza mersul anchetei si nu vrea sa vada evidentul? ce mai poti face in cazuri de genul acesta? politistul este mai important decat judecatorul si, din pacate, ce cele mai multe ori, este si incult, ignorant agramat lacom vrea sa se imbogateasca repede :)))))))))
unde poate fi reclamat un astfel de politist? ce sanse are omu de rand sa faca dovada ca politistul e pe mana cu infractorul?
Puteti depune plangere impotriva acelui politist fie la conducerea Inspectoratului Judetean de politie, fie la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal art.336 lazarescupaul lazarescupaul Ce pot face pentru urgentarea solutionarii dosarului,astept din septembrie 2014 si nuam nici cel mai elementar raspuns. (vezi toată discuția)
Tergiversarea unui dosar minion minion Unde pot face plângere în legătură cu tergiversarea administrării de probe (netrimiterea dosarului spre judecare) invocandu-se tot felul de motive (dosare ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu permisul suspendat Florian87 Florian87 Buna ziua am și eu o nelămurire am condus cu permisul suspendat mi a fost suspendat permisul pentru viteza pe autostrada pentru perioada de 3 luni la mai ... (vezi toată discuția)