Am primit un raspuns stupefiant de la politistul care s-a ocupat de "lucrarea" respectiva: cica nu il poate incadra in "săvârşirea în public de fapte, acte [...] de natură să [...] lezeze demnitatea şi onoarea [...]"....care ar fi fapta reclamata?? unde si cum pot sa merg "in civil"? (nu ma pricep, nu am facut pana la acest caz nici macar plangere la politie).
Probele sunt "beton"...de altfel chiar individul a recunoscut in declaratia data la politie, iar proba este un afis pe care l-a postat la avizierul blocului unde sunt presedinte, in care apare un nume identic cu al meu, dar fara alte date de identificare (data nasterii, adresa, buletin etc), implicat intr-un proces de furt calificat cu condamnare la 1 an si 6 luni inchisoare.X-( Va dati seama ce efect de "soc si groaza" a avut aceasta "informare" asupra locatarilor, care s-au intrebat daca este adevarat, iar unii chiar au crezut ca presedinta lor este infractoare si fura banii asociatiei:O...de altfel, campania de denigrare si calomniere a fost demarata de 4 locatari cu un comportament foarte recalcitrant si agresiv fata de mine, prin tot felul de barfe, sicane si acuzatii fara absolut nici o dovada, dar "cireasa de pe tort" a fost acel afis unde apar drept o infractoare de drept comun. Avand in vedere functia mea si consecintele afisarii acelei mizerii despre mine, pt a fi vazuta de toata lumea, cred ca as putea obtine suma maxima de 200.000 lei ca daune morale:justcuz: