Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Ionela Popescu 
	    	Consilier juridic

Ionela Popescu 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 tutu12	                   

..In urma unui proces castigat in instanta , soldat cu o hotarare definitiva si irevocabila , Primaria unei localitati este obligata sa : ..anuleze vechiul ... (vezi toată discuția)
	                    tutu12	                   

..In urma unui proces castigat in instanta , soldat cu o hotarare definitiva si irevocabila , Primaria unei localitati este obligata sa : ..anuleze vechiul ... (vezi toată discuția)

Felventi	                   

Bună ziua !
Am rugămintea să mă sfătuiți in legătură cu o speță la o evacuare . 
Am achiziționat de la o firmă aflată in insolvență prin ... (vezi toată discuția)
	                    Felventi	                   

Bună ziua !
Am rugămintea să mă sfătuiți in legătură cu o speță la o evacuare . 
Am achiziționat de la o firmă aflată in insolvență prin ... (vezi toată discuția)

Ionut 81	                   

Buna ziua am si o intrebare deti o hot.definitiva si irevocabila pe supafata de teren 0.85 ha pe o suprafata de teren de 0.20 ha se afla construita o casa in ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut 81	                   

Buna ziua am si o intrebare deti o hot.definitiva si irevocabila pe supafata de teren 0.85 ha pe o suprafata de teren de 0.20 ha se afla construita o casa in ... (vezi toată discuția)