Buna ziua! Sunt angajata pe post de psiholog la un centru de varstnici, care apartine de consiliul local. Am fost angajata de post de psiholog stagiar pe o perioada de 1 an , cu salariul minim pe economie. Incepand cu 1 ianuarie, salariile celor ce lucreaza in asistenta sociala s-au marit cu 100 de lei, insa noua celor cu salariul minim nu ni s-a dat aceasta marire, pe motiv ca s-a marit salariul minim si ca beneficiem doar de aceasta marire. Am dat examen de promovare si salariul s-a marit de la 975 la 1204, cu tot cu spor de vechime de 15%, ceea ce ar insemna 1050 salariul de baza. Intrebarile pe care as vrea sa vi le pun sunt urmatoarele:
- care ar fi salariul de baza, ca psiholog, angajat in administratia publica,
- de acea majorare de 100 de lei care s-a dat in asisitenta sociala, as putea beneficia? ...pt ca acum mi s-a spus ca nu mai pot primi si acei 100 de lei, deoarece salariul mi s-a marit si nu este legal sa primesc si cei 100 lei.
Va multumesc
Salarizare
ioana74vn
Bună ziua!
De la 1 septembrie 2016 am primit decizie prin care am fost numită coordonator la un Centru pentru vârstnici (fiind psiholog în acel centru). ... (vezi toată discuția)
Spor vechime
ion_raluca
Buna ziua!
Lucrez in cadrul unei primarii avand incadrare minimul pe economie. In luna aprilie am facut 5 ani vechime si am cerut sporul de vechime. In luna ... (vezi toată discuția)