avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Expertiza psihiatrica proprietar apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Expertiza psihiatrica proprietar apartament

Buna ziua,
Sunt administrator la un bloc, iar unul dintre proprietarii de apartament imi creaza probleme de natura urmatoare:
- ma cheama in casa la el pentru ca avea o inundatie in baie si apoi ma acuza ca am intrat abuziv in casa
- ma acuza ca nu oblig proprietarii ca atunci cand au o problema la coloanele de apa individuale, sa aduca firme si nu orice carpaci
- ma acuza ca l-am agresat fizic si verbal atunci cand nu intra in atributiile mele sa rezolv problema dansului
- nu a colaborat atunci cand a inundat, spunand ca l-am speriat cand am batut la usa si a refuzat sa deschida timp de 3 zile, in care toti ceilalti proprietari au sta fara apa
Am fost chemati la politie de nenumerate ori, am dat declaratii, iar acum suntem din nou chemati pentru cercetare penala (eu ca administrator si presedintele).

El are un comportament "anormal" cu toti proprietarii si il suspectam ca are probleme psihice.

Care este procedura pentru a realiza o expertiza psihiatrica a lui.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Va confruntati cu o adevarata problema mult mai complexa fata de problemele de administrare imobil,problema care nu intra in sfera dvs de atributii
Certificatul medico legal psihiatric este actul medico-legal intocmit la cererea persoanelor fizice in vederea incheierii unui act de dispozitie=contract de vanzare-cumparare, contract de intretinere, donatie, testament etc.
In cazul expus de dvs ,este greu de crezut ca proprietarul cu pricina va fi de acord sa solicite si sa se supuna unui control medical de specialitate
Avand in vedere stadiul concret de cauza penala in cercetare ,partile din dosar dvs+
presedinte de asociatie, sa solicitati proba cu inscrisuri si procurorul sa dispuna ordonanta prin care persoana sa fie supusa unui examen psihiatric la IML
Succes !

E foarte dificil sa ceri o astfel de expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Lnundatii repetate iconita iconita Va rog mult sa ma ajutati.Sunt o pensionara cu o pensie mica si nu-mi pot permite sa platesc asigurarea la apartament.Eu locuiesc la parter.Deasupra ... (vezi toată discuția)
Acuzatii inundare vecin ancagacea ancagacea Buna seara. Vecina de la etajul inferior ne tot acuza ca ii provocam inundatii. Problema este ca de fiecare data cand presupusele inundatii s-au produs, ... (vezi toată discuția)