bule1963
cred ca fraza urmatoare spune destule despre superficialitate
Desi afirmati in mod gratuit ca sint superficial , nu vad legatura intre " bloc care nu este terminat, el fiind construit in trepte "
daca dvs intelegeti ceva din ea este numai datorita faptului ca stiti ce-ati vrut sa spuneti, dar de aici nu se intelege
intre " bloc care nu este terminat, el fiind construit in trepte " si ce anume ???
precum am mai scris si mai sus, ma vad nevoit sa repet .... un bloc care nu este constituit ca asociatie de proprietari (este asociatie de proprietari sau nu este nici una nici alta,dupa cum am aflat azi ca mai exista astfel de situatii) nu functioneaza dupa legea 230/2007 si HG 1588/2007 ... deci sfatul dvs era eronat
in acest caz
faptul ca sintem pe forumul Asociatii de proprietari / locatari nu inseamna ca cele doua entitati se supun aceleiasi legi a asociatiilor, ele au legi de functionare diferite. pe acest forum se discuta problemele ambelor forme de organizare, dar raspunsurile trebuie sa fie date in conformitate cu statutul lor ... o A.L nu functioneaza pe baza legii 230 si HG 1588, la fel cum o A.P. nu functioneaza pe baza legilor A.L (care or fi ele, ca nu m-a interesat deloc) asta trebuia sa intelegeti.
va respect raspunsurile corecte date in majoritatea cazurilor, dar de aceasta data chiar nu aveti dreptate