avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contract de management cu firma in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contract de management cu firma in faliment

Buna ziua ! as dori sa stiu daca este posibila incheierea unui contract de management cu o firma aflata in faliment ? Cu lichidatorul acesteia , evident . Va multumesc .
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2015
anamariaanat, utilizator

Alte discuții în legătură

Am facut plata unei creante fara acordul lichidatorului Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Societatea X a inchiriat activele unei societati aflate in faliment. Fiind nevoita sa incheie contract de furnizare a energiei electrice cu ENEL a achitat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere cu firma in faliment caprice caprice Buna ziua...Societatea la care lucrez a facut un contract de inchiriere cu o alta societate care ulterior semnarii contractului a intrat in faliment. obiectul ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pronuntarea falimentului unei societati? cristy.popa cristy.popa Buna ziua. As dori sa aflu o informatie daca se poate. Daca azi am aflat ca instanta dispune inceperea procedurii falimentului, iar in septembrie va avea loc ... (vezi toată discuția)