Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Locuiesc in Sectorul4 as dori sa ma ajutati cu o problema.
Am o vecina in curte care nu are zugravit in casa de vreo 20-25 ani si cand deschide usa miroase in ultimul hal, aduna cam tot ce aruncam noi in gunoi si strange in casa.
mai are si caini care cred ca sunt bolnavi, intr-un timp aveau decat jumate de blana pe ei restu era cazuta.Atunci cand deshide ea usile noi suntem obligati sa stam cu geamurile si usile inchise ca miroase foarte urat.
Nu stiu la cine as putea apela, doar dumneavoastra daca ma puteti ajuta.
Sper sa aveti timp sa imi raspundeti si mie poate exista o solutie si pentru problema mea.
Va multumesc anticipat
Cred ca si vecina dvs. are nevoie de ajutor, in primul rand ar trebui evaluata starea ei de sanatate mentala, si se impune a fi anuntat medicul de familie care ii va recomanda un consult de specialitate . Acest comportament , este departe de normalitate , chiar daca este o persoana mai in varsta, nu se justifica acest mod de viata. De ce nu incercati sa luati legatura cu rudele acesteia, poate ele vor inteprinde ceva , in sensul de a-i schimba modul de viata, convingand-o ca starea precara de igiena in care traieste ii este daunatoare , atat ei, cat si vecinilor, poate vor contribui cu unele ajutoare chiar de ordin material pentru reamenajarea locuintei. Institutiile pe care le-ati sesizat,ar trebui sa ia masuri, din pacate insa se pare ca acest tip de probleme nu sunt prioritare pentru ei .Animalele pe care le detine ar trebui examinate si ele de catre un medic veterinar si eventual, duse intr-un adapost.