avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, în garsoniera de lângă mine a decedat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, în garsoniera de lângă mine a decedat vecinul ...

Bună seara, în garsoniera de lângă mine a decedat vecinul de vreo luna, au luat cadavrul săptămâna trecută după ce au spart ușa politia si pompierii,dar mirosul este încă groaznic,pentru ca mobila este în interior, este focar de infectie.Am fost la politie,am vorbit de multe ori cu administratora, dar daca nu este ea în locul meu tărăgăneaza totul.Ne puteți ajuta, se pare ca are rude în Brașov, dar nu au acte corecte pentru ca poliția să-i permită accesul in garsonieră și trebuie sa meargă în instanță. Cât să mai așteptăm noi vecinii?să iasă viermii pe lângă ușa strâmbată la intervenție?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Necunoscuta13 , utilizator 19:04, 27 Martie 2025
Buna!
Neplacuta situatie ... cand Politia a spart usa la garsoniera, a ramas deschisa garsoniera? sau a aplicat Politia sigiliul?

Avand in vedere ca se pune problema afectarii sanatatii vecinilor/eventuala inavzie de gandaci etc, Administratorul TREBUIE de urgenta

- sa SESIZE DSP- Directa de Sanante Publica;
- permisiune de la Seful Politiei sa se intre in imobil pentru dezinzectie... pe care va asumati sa o achitati
- sesizata Primaria de Sector

Bafta!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza DJSP, DJSV si primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati pericolul de infectie a vecinilor.
Mulțumesc pentru răspuns.
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)
Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)
Focar de infectie si pericol public in bloc Lili I Lili I Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti si la putin timp dupa ce m-am mutat m-am confruntat cu problemele cauzate de o batrana care locuieste 2 etaje mai sus. ... (vezi toată discuția)