avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere abonament nou RCS RDS persoana juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere abonament nou RCS RDS persoana juridica

Buna seara,
Ma confrunt de 2 luni cu nepasarea unor oameni care reprezinta compania "RCS RDS". In urma cu aproximativ 2 luni am fost abordati de un reprezentant persoane juridice RCS RDS care ne a prezentat avantajele daca renuntam la abonamentul pe persoana fizica si facem pe persoana juridica. I-am explicat domnului ca noi inca avem perioada contractuala si avem si tableta pe persoana fizica si am intrebat daca sigur putem rezilia. M a asigurat ca da se poate rezilia (am si pe mail scris de dansul ca va merge cu noi sa reziliem pe persoana fizica). Toate bune si frumoase, am semnat contractul pe persoana juridica si de aici incepe nebunia. Dupa ce am semnat contractul am stabilit cu dansul a 2 a zi sa mergem la un sediu RCS RDS sa reziliem. A 2 a zi dansul mi a zis ca intarzie sa merg eu, la ghiseu doamna de acolo dupa ce imi introduce datele imi spune foarte senin "nu puteti rezilia, aveti perioada contractuala si tableta luata". I am spus de colegul de la juridice, de discutia cu dansul si mi a spus ca nu are cu ce sa ma ajute. Am plecat am inceput sa l sun pe agentul cu care semnasem dar nu mi a mai raspuns la telefon.
De atunci am tot facut reclamatii dar nu am ajuns la nici un rezultat cu dansii iar de domnul de la juridice daca il sun de pe alt numar imi raspunde dar i se pierde repede semnalul.
Eu pe persoana juridica nu am beneficiat de nici o reducere, de nici un telefon/tableta de la dansii.
As putea sa reziliez fara plata lunilor pana la terminarea contractului (cum este stipulat in contract la rubrica de reziliere) ? Cum ma indrumati sa procedez? Deja am ajuns la capatul rabdarii cu acesti oameni care nu fac altceva decat sa ma amane de pe o zi pe alta.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IoanaJR , utilizator 23:11, 18 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Nu se respecta contractul rcs-rds Wolf23 Wolf23 Buna ziua, am semnat un contract cu rds-rcs in care scrie clar ca o sa primesc si o tableta '' Model 2 '' , reprezentatul cu care am semnat contractul mi-a ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)