avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate PFA

Buna Seara as dori si eu sa stiu ce cuprinde contabilitatea la un PFA si ce impozite trebuie sa platesc ? si cum
Cel mai recent răspuns: Florentin01 , utilizator 16:17, 4 Iulie 2015
Buna ziua!
Contabilitatea pfa-ului se "tine" in partida simpla.
In functie de situatia dvs. aplicati prevederile OMFP 170/2015, platiti contributii pentu sanatate, pensie, impozit, etc.
pai si eu nu am nici un angajat sunt obligat sa platesc sanatate si pensie pentru mine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.f.a. 2016 - noutati si reglementari ce trebuie stiute. alin76 alin76 Buna ziua. Problema mea se refera la urmatorul aspect: - angajat cu salariu la firma unde mi se plateste salariu; - vreau sa deschid PFA pentru pictor - ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata poate avea ca angajat titularul? arvat_t arvat_t Penru forma jur.pers.fiz. autor.calitatea de angajat o poate detine si persoana respectiva?Impozitele sunt mai mici,(contabilitate mai simpla)decat ptr. ... (vezi toată discuția)