avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări Ban definitiv user gabrielaandrei
Discuție deschisă în Banări

Ban definitiv user gabrielaandrei

Userul gabrielaandrei este banat definitiv pentru jigniri repetate la adresa moderatorilor și ignorarea Regulamentului de postare în forum care prevede sesizarea nemulțumirilor doar prin mesaje private adresate administratorilor.

Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un mesaj privat administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

Alte discuții în legătură

Doamna gi-jane 2 văd că îmi moderați mesajele postate pe ... nicu_eden nicu_eden Doamna gi-jane 2 văd că îmi moderați mesajele postate pe forum. Vă rog să-mi spuneți ce metodologie aplicați și ce criterii aveți în vedere atunci ... (vezi toată discuția)
Ban zxc1 Admin Admin Utilizatorul este banat o luna pentru incalcarea repetata a pct. 3.3. din Regulament care interzice deschiderea de multiple topicuri cu acelasi subiect. ... (vezi toată discuția)
Acoperire legala Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)