avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Acoperire legala
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Acoperire legala

Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate niciuna, nu conteaza... dar din cauza lipsei de date, desi omul urmeaza cat mai bine sfatul dat, iar userul i-a raspuns cat a putut el in baza datelor avute... ei, din cauza unei lipse de... orice, date etc. se poate intampla ca omul sa o ia in barba.
:tomato:
Cine raspunde?
Ideea am mai postat-o pe aici pe undeva. Ar fi necesar nu numai pentru dependentii de forum, ca mine, dar si pentru proprietarii sai si chiar pentru userii care cauta un sfat.
Am vazut noul regulament forum, mi se pare foarte bun desi... cam calc in strachimi cu semnele de exclamare, de exemplu... si poate nu numai...

Dar nu am stiut atunci cand am mai scris ideea asta sa bifez casuta de raspuns sau, nu stiu ce altceva s-a intamplat, caci am pierdut urma acelei conversatii... In care eram pe langa topic, oricum...
Asa ca m-am gandit ca poate asa am un feedback mai bine definit, mai clar...
Imi place ce mai scrie Nicoleta uneori, ca sfaturile noastre de aici nu tin loc de conversatie juridica asa cum un plasture nu tine loc de operatie... :)) Poate ceva haios, in genul... ;)
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 15:01, 17 Aprilie 2008
Poate ar fi fost indicat ca noul Regulament privind postarea pe forum sa inceapa tocmai cu aceasta precizare, anume ca sfaturile date pe acest forum nu tin loc de o consultatie juridica si ca nu sunt raspunzatori nici consultantii, nici administratorii forumului de rezultatele la care se poate ajunge urmand diversele recomandari (cu atat mai mult cu cat nici nu s-ar putea sti modul in care un user a aplicat concret sfaturile primite).
hai sa facem impreuna o formulare si sa ne gandim unde o afisam.
e o idee buna sa facem un soi de limitare de raspundere.

noi o avem deja pusa in termenii si conditiile de utilizare a avocatnet.ro :">, dar ar fi bine sa fie afisata si in forum mai la vedere. :rolleyes:

deci, idei?
Pai eu am sugerat ca aceasta prevedere sa fie inclusa in regulament, chiar la inceput (ca unii n-au rabdare sa-l citeasca pana la sfarsit).....

Sau pe pagina principala a forumului...

Sau sa fie generat un mesaj automat la inregistrarea unui nou user...

Alte idei nu mai am.
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2008
Lorena Chirila, Avocat
Da, nu cred ca e chiar de scos ochii cu el, trebuie doar sa existe... Referitor la termeni si conditii, pe unde e , ca n-am vazut? :-/ Cred ca am sarit... ma mai uit eu.
Formularea e simpla si nu tocmai pompoasa, avand in vedere ca ... nu garanteaza nimeni vreun rezultat. Ok, o sa fac una mai serioasa. Nu vad nevoia unei limitari a raspunderii, ci a unei exonerari reale.
Pentru simplul si realul motiv ca, indiferent cum a pus userul in aplicare sfaturile, descrierea situatiei de fapt are un impact deosebit asupra solutiei juridice, iar o deviere, interpretare sau lipsa in datele furnizate pot, uneori, duce la un esec.

E ca o consultatie medicala prin telefon. Si tratamentul unei echimoze difera de cum arata ea, or acelasi lucru e si aici: uneori nu stim cum arata efectiv situatia de fapt. Sau cea de drept, ca nici actele nu le avem...

Am sa revin cu o formulare scrurta si clara.
Uite ca de partea cu raspunderea am uitat la redactarea regulamentului :slap:... Da, e o idee foarte buna care trebuie sa existe mai ales in forum si mai putin in alta parte. Termenii si conditiile Avocatnet sunt accesibile din cate am vazut numai cand iti faci cont nou :">, ca trebuie sa fii de acord.

PS: Liliana, fii sigura ca modificarile si prevederile destul de drastice din regulamentul nou nu se datoreaza mesajelor tale, stim cu totii ce fenomene apar pe-aici din cand in cand...

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)