avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit si handicap accentuat 2 cf noii legi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit si handicap accentuat 2 cf noii legi

ma intereseaza unde se depun actele pentru recuperare impozit
ce perioada se ia in calcul, actul a fost emis in 2001 si de atunci pana in prezent s-a platit impozit
ultimul talon a venit fara impozit- luna iunie 2015
din 2001 pana in 2003 am fost angajata apoi la pensie
pentru activitatea PFA inceputa in 2008 am platit impozit
cum procedez
va rog ajutati_ma
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:55, 21 Iunie 2015
Autoritatea fiscala nu dispune calcularea obligatiilor fiscale decat in temeiul documentelor justificative,incepand cu luna urmataore depunerii acestora
Nu exista facilitatea recalcularii obligatiilor fiscale de cand detineti certificat de incadrare in grad de handicap,ci numai de la momentul cererii adresata autoritatii fiscale cu anexarea documentului justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire pe venit pt pers.cu handicap grav si accentuat dragutscapinemilian dragutscapinemilian conform Hot 367/27.05.2015. art 46/1 pers cu handicap grav si accentuat sunt scutite de imp. pe venit de la data incadrarii contribuabilului in gradul de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit persoane cu handicap accentuat adi196 adi196 un salariat a fost incadrat cu grad de handicap accentuat in data de 17.04.2013 (data eliberarii certificatului de handicap). Prezinta certificatul de handicap ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa si teren persoana cu handicap tudoracherazvan tudoracherazvan Buna ziua! Pe 19 01 2016 mamei mele ia fost eliberat un certificat de handicap grad 2,astăzi am fost la primărie ( comuna Găina,jud Ilfov) dar doamna de la ... (vezi toată discuția)