avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 comert marfuri si xerox CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

comert marfuri si xerox CAEN

Buna ziua,

Un asociat unic doreste sa infiinteze o SRL, si sa comercializeze urmatoarele produse:
-marfuri alimentare cu amanuntul(ciocolata, cafea, etc.)
-electronice cu amanuntul(telefoane, tablete, sisteme aer conditionat, etc.)
-papetarie cu amanuntul;
si in plus va oferi servicii servicii de tip xerox, listare de pe stick, fax(aceasta activitate de servicii de tip xerox ar fi activitatea principala, iar restul ar fi activitati secundare).

Intrebarea mea este urmatoarea: Clasele CAEN 4711(Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun), 4719 ( Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare), respectiv pentru trimiteri fax 6190 (Alte activitati de telecomunicatii), 8211 si 8219 (pentru xerox), pot fi adaugate in statut sau trebuie alte clase CAEN?

Va multumesc anticipat.

Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2015
ionutz60, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen 4719 ardeleandani ardeleandani buna ziua . suntem un magazin de cadouri avem cod caen 4719 vream sa stiu daca este nevoie sa cer si al caen pt comercializarea de alimente ( ciocolata ) si ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)
Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)