avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Incasare venituri persoana fizica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Incasare venituri persoana fizica


Buna seara,

Am o prietena care realizeaza venituri din prestare servicii (infrumusetare) atat la domiciliul ei cat si la domiciliul clientelor. Intrebarea mea este ce risca isi asuma daca face asta fara pfa/srl? A incercat sa isi deschida un pfa, dar nu a primit semnaturile necesare de la vecini. Exista alta solutie pentru a intra in legalitate fara acordul vecinilor?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Incasare venituri persoana fizica ionutvd ionutvd Buna ziua, Am o prietena care realizeaza venituri din prestare servicii (infrumusetare) atat la domiciliul ei cat si la domiciliul clientelor. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cum obtin acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru schimbare destinatie apartament pentru sediu social? Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc [b]In caz de refuz[/b] al din partea Asociatiei de proprietari si/sau al vecinilor pentru a-si da acordul cu privire la schimbarea destinatiei apartamentului ... (vezi toată discuția)
Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)