avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare venituri persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare venituri persoana fizica

Buna ziua,

Am o prietena care realizeaza venituri din prestare servicii (infrumusetare) atat la domiciliul ei cat si la domiciliul clientelor. Intrebarea mea este ce risca isi asuma daca face asta fara pfa/srl? A incercat sa isi deschida un pfa, dar nu a primit semnaturile necesare de la vecini. Exista alta solutie pentru a intra in legalitate fara acordul vecinilor?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: JUNC LAURA ADRIANA , Contabil 13:35, 1 Iulie 2015
NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare venituri persoana fizica ionutvd ionutvd Buna seara, Am o prietena care realizeaza venituri din prestare servicii (infrumusetare) atat la domiciliul ei cat si la domiciliul clientelor. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Virare bani in cont de srl/pfa DanaPad DanaPad Bună! Am mare nevoie de voi. Sunt studentă și am deschis împreună cu o colegă o platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu. Practic, ... (vezi toată discuția)
Ineptia acordului vecinilor pentru inregistrarea unui pfa intr-un apartament de bloc kres kres In prezent, daca vrei sa inregistrezi o PFA intr-un apartament de bloc (ca sa poti sa prestezi niste servicii in mod legal si sa poti elibera factura sau bon ... (vezi toată discuția)