avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caracterizare persoana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caracterizare persoana

Buna seara.Mi s-a cerut o caracterizare de persoana pt la politie si nu prea am idee cum sa o fac.Ma puteti ajuta?Mentionez ca imi cere caracterizarea de la munca si sefa nu stie sa o faca ,rugandu-ma sa o fac eu,dupa care o va semna ea.......#-o.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cocarlutz , utilizator 22:09, 10 Ianuarie 2013
Cred ca v-a cerut caracterizare nu autocaracterizare,iar acesta o puteti lua de la locul de munca,cum este precizat si mai sus nu exista un tipar anume.
Este adevarat ca nu exista un tipizat.

Conducerea firmei unde lucrati poate sa va faca o caracterizare conform celor cunoscute de ei in ceea ce va priveste.
Puteti lua o caracterizare si de la asociatia de proprietari unde locuiti.

Daca aveti avocat angajat poate sa mearga si el la locul dvs. de munca, sa se informeze personal si sa puna intrebari celui care va redacta caracterizarea pentru ca aceasta sa fie mai specifica necesitatii si in raport cu situatia reala de fapt.
In acest fel caracterizarea ar putea sa fie mai ampla si mai utila in cadrul procesului penal.
Va multumesc pt raspunsuri !!! Doamna mai putin inteliganta mai exact fosta mea sefa cea care trebuia sa imi faca aceasta caracterizare mi-a spus sa ma autocaracterizez(eu insumi).Stiu ca e de ras dar ne mai fiind pus in asemenea situatie am preferat sa intreb ! Inca odata , multumesc ! Mi-ati fost de ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model caracterizare andrutu andrutu va rog ,cine are sa imi dea si mie un model de caracterizare? (vezi toată discuția)
Caracterizare pentru instanta costelyno costelyno buna ziua!!! as vrea si eu un model de caracterizare pt tribunal pe care trebuie sa mi-o faca niste cunoscuti sa-mi serveasca la tribunal!!!! va rog mult ... (vezi toată discuția)
Autoritatea tutelara - divort cristina1580c cristina1580c Buna ziua, am si eu cateva intrebari......sunt nedumerita...sunt in divort cu sotul meu....si am primit de la Autoritatea Tutelara o instiintare cum sa ne ... (vezi toată discuția)