avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA lnregistrare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

lnregistrare TVA

buna ziua. am o societate in care activitatea principalka este de jocuri de noroc, activitate scutita fara drept de deucere conform art. 141 alin. (2) pct. c din cxodul fiscal. pe langa aceasta activitate incasam un comision din contract de asociere, contract de asociere cu alta firma in cadrul unei activitati de pariuri sportive in care noi contribuim cu forta de munca si spatiu.
va rog sa imi precizati, daca avem obligatia inscrierii ca platitor de tva, daca cifra de afaceri conform operatiunilor scutite depaseste plafonul de 220.000?

Alte discuții în legătură

Calcul pro-rata casa schimb valutar crisciuca2000 crisciuca2000 Buna ziua. Sunt casa schimb valutar. Pe langa veniturile financiare obtinute din activitatea de baza, realizam si venituri din comision western union si ... (vezi toată discuția)
Tva la casa de amanet madalinacio madalinacio Am o casa de amanet ce va depasi plafonul de 35000 de euro si nu stiu daca voi deveni platitor de tva la comisionul incasat (stiu ca acordarea de credite ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal- firma noua bvr bvr Buna dimineata! Expun si eu problema mea. Stiu ca este mai complicat dar, daca cine ar putea sa-mi raspunda ar fi extraordinar. Trebui sa ajut pe cineva sa ... (vezi toată discuția)