avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Cum sa vand casa rapid?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Cum sa vand casa rapid?

Ma chinui de un an de zile sa vand casa ,si prin agentie si prin anunturi online...etc,precizez ca zona este frumoasa doar ca lumea se fereste de comunitatea romiilor din zona...pretul casei este acceptabil dar devalorizeaza mult din cauza comunitatii....multi clienti a afirmat asta
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:58, 23 Iunie 2015
Ge2010 a scris:

...pretul casei este acceptabil dar devalorizeaza mult din cauza comunitatii....multi clienti a afirmat asta

Nu exista pret acceptabil. Pretul casei este pretul la care se vinde. Bunicu asa imi spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine cumpara terenuri intravilane foarte mari? MrFB MrFB Buna ziua! Am un teren foarte mare intravilan de cativa zeci de mii de mp,doar ca nu prea reusesc sa gasesc cumparatori desi are toate aprobarile.Exclus sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o casa mostenita de la parinti, iar eu cu fratele ... mrboogie mrboogie Buna ziua, Detin o casa mostenita de la parinti, iar eu cu fratele meu care este coproprietar, vrem s-o vindem. Problema este ca eu sunt de acord s-o vand ... (vezi toată discuția)
Activitate comerciala fara a infiinta o firma flodan flodan Buna ziua. Deoarece nu am reusit sa primesc vreun raspuns la o intrebare anterioara, reformulez. Poate este mai simplu de aflat pareri in varianta asta. Iata ... (vezi toată discuția)