Buna!Practic meseria de videochat de 1 an si as dori sa platesc taxele si impozitele necesare.Am cautat pe net diferite informatii si am vazut ca singura sansa este aceea de a deschide PFA,dar ma preocupa faptul ca nu exista un cod Caen special pentru asa ceva.AM vazut ca as putea alege acel cod caen -activitati recreative sau telecomunicatii,etc.Credeti ca este posibil?As dori sa mi achit toate obligatiile fata de statul Roman,dar daca aceasta meserie nu este recunoscuta?Nu vreau sa am probleme cu legea din acest motiv,sa ma trezesc cu mascatii in casa(nebunia cu Anaf a luat mintile tuturor,s-a instaurat o frica mai mult).Pana voi intra in legalitate,credeti ca daca mi s-ar verifica tranzactiile as putea intra la puscarie ptr evaziune fiscala?sau as primi doar o amenda si obligatia de a achita taxele?multumesc
@terentetalharu, Nu are ce sa astepte, este vorba despre impozite nu despre ce altceva.
@corneliacory, este posibila declararea veniturilor si plata impozitelor este imperios necesara, luati legatura cu un contabil. In plus, pentru clarificarea situatiei mergeti la biroul juridic de la Registrul comertului si spuneti ca doriti sa infiintati aceasta forma de exercitare a unei activitati. Biroul juridic cu asta se ocupa, cu consultanta agenti economici.
Cat priveste sumele din urma, incriminarea este discutabila si este in functie de mai multi factori, insa daca intrati in legalitate, nu cred ca va fi probema.
Ok? Bafta!
Chirias
PaiuCatalina
Buna seara,as dori si eu niste informati daca ma puteti ajuta...eu stau in chirie de cateva luni i-ar proprietara i-si cam bate joc de mine.Am 20 de ani si ... (vezi toată discuția)