avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... lntrebare videochat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

lntrebare videochat

Buna!Practic meseria de videochat de 1 an si as dori sa platesc taxele si impozitele necesare.Am cautat pe net diferite informatii si am vazut ca singura sansa este aceea de a deschide PFA,dar ma preocupa faptul ca nu exista un cod Caen special pentru asa ceva.AM vazut ca as putea alege acel cod caen -activitati recreative sau telecomunicatii,etc.Credeti ca este posibil?As dori sa mi achit toate obligatiile fata de statul Roman,dar daca aceasta meserie nu este recunoscuta?Nu vreau sa am probleme cu legea din acest motiv,sa ma trezesc cu mascatii in casa(nebunia cu Anaf a luat mintile tuturor,s-a instaurat o frica mai mult).Pana voi intra in legalitate,credeti ca daca mi s-ar verifica tranzactiile as putea intra la puscarie ptr evaziune fiscala?sau as primi doar o amenda si obligatia de a achita taxele?multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:39, 23 Iunie 2015
Eu zic sa mai aștepți putin......sa se legalizeze....!!!
@terentetalharu, Nu are ce sa astepte, este vorba despre impozite nu despre ce altceva.

@corneliacory, este posibila declararea veniturilor si plata impozitelor este imperios necesara, luati legatura cu un contabil. In plus, pentru clarificarea situatiei mergeti la biroul juridic de la Registrul comertului si spuneti ca doriti sa infiintati aceasta forma de exercitare a unei activitati. Biroul juridic cu asta se ocupa, cu consultanta agenti economici.
Cat priveste sumele din urma, incriminarea este discutabila si este in functie de mai multi factori, insa daca intrati in legalitate, nu cred ca va fi probema.
Ok? Bafta!
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias PaiuCatalina PaiuCatalina Buna seara,as dori si eu niste informati daca ma puteti ajuta...eu stau in chirie de cateva luni i-ar proprietara i-si cam bate joc de mine.Am 20 de ani si ... (vezi toată discuția)
O aventură online de 6 luni și 30 000 euro, să ii returnez sau să îi păstrez ? alexa95 alexa95 buna, am o urmatoarea situatie: in urma a 6 luni de relatie la distanta (online) cu un cetatean italian am primit suma de 30 000 euro printr-o tranzactie ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl cu as. unic cetatean strain. MICOLIS MICOLIS Se infiinteaza un SRL cu asociat unic cetatean strain (Maroc), cu sediul in Romania. Ce acte sunt necesare din partea asociatului unic fondator si care sunt ... (vezi toată discuția)