avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare locuinta prin PRIMA CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare locuinta prin PRIMA CASA

Va rog sa-mi spuneti ce documentatie trebuie sa detina un vanzator care vinde un apartament prin PRIMA CASA,pasii care trebuie sa-i urmeze si in cazul in care sunt 2 proprietari(frate si sora),cum primesc fiecare banii in urma vanzarii apartamentului.Va multumesc!
Nici eu nu vad vreun impediment dar mai dai peste un capsoman!
Asa e, din nefericire. Am avut mari dificultati cu departamente juridice bancare pentru probleme elementare, asta tinand de proceduri interne neadaptate zilei de azi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata locuinta din mai multe conturi AntiSecretare AntiSecretare Se poate incheia o [b]tranzactie imobiliara[/b] in care [b]transferul[/b] banilor sa se faca [b]din mai multe conturi[/b] (ale cumparatorilor) in contul ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar in strainatate din vanzarea locuintei mirtay mirtay Mama mea este proprietara unui apartament in Romania si locuieste in SUA. Doreste sa vanda apartamentul si banii obtinuti sa ii transfere in SUA. Transferul ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament cu bani de la sora mea. e adevărat că nu se poate vinde fără acordul ei și că are dreptul la toți banii din vânzare? Eduard Obogeanu Eduard Obogeanu S\'a cumparat un apartament, pe numele meu...dar cu banii trimisi de sora mea, online prin card bancar din Franta in Romania. S\'a trebuit sa se faca plata ... (vezi toată discuția)