avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informaţii postate pe site-ul instanţei de judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informaţii postate pe site-ul instanţei de judecată

Vă adresez rugămintea să mă lămuriţi şi pe mine în legătură cu următorul aspect, legat de un dosar aflat pe rol la una dintre judecătoriile din ţară. Pe site-ul judecătoriei respective apar, la rubrica "Acte depuse la dosar" două documente, respectiv "Cerere de chemare în judecată" (în luna februarie, din partea petentului) şi "Întâmpinare", în luna martie - din partea pârâtului (încă nu s-a judecat primul termen). Întrebarea mea este dacă reclamantul (petentul) a mai depus ulterior vreun document la dosar sau a operat vreo modificare, acest lucru ar fi trebuit să fie înscris în rubrica respectivă pe site-ul judecătoriei? Sau, dacă doar cele două documente pe care le-am menţionat anterior apar pe site înseamnă că, până în acest moment, petentul a depus doar cererea de chemare în judecată, fără alte documente ulterioare şi fără modificări? Vă mulţumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
elenagabi, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenagabi , utilizator 00:05, 25 Iunie 2015
Vă mulţumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru pentru copierea unei parti din dosar DobraniciVioleta DobraniciVioleta Buna ziua, Va adresez rugamintea sa ma ajutati in utrmatoarea problema. Am avut un dosar care s-a judecat la Judecatoria Pitesti si, ulterior, prin apel, la ... (vezi toată discuția)
Motivare hotărâre BasarabOlga BasarabOlga Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu lămurirea următoarei probleme. Am avut un proces care s-a încheiat în urmă cu câteva luni, dar motivarea ... (vezi toată discuția)
"data ultimei modificari" intr-un dosar elenagabi elenagabi Va adresez rugămintea să mă lămuriţi şi pe mine în următoarea problemă. Am fost parte într-un dosar care a avut pronunţarea, la instanţa de fond, ... (vezi toată discuția)