avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lipsa facturi originale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lipsa facturi originale

Buna seara!
Imi puteti raspunde, va rog, la urmatoarea intrebare?
O firma din Romania importa marfa din China. Factura care insoteste coletul este gresita (contine alte produse fata de cele aflate in colet) asa ca am solicitat firmei din China alta factura. Factura corecta a ajuns la asociatul din Spania, iar el ne-a transmis-o pe mail.
In cazul unui control de la ANAF, se accepta si factura listata color sau trebuie neaparat factura originala pentru deducerea TVA-ului?

Alte discuții în legătură

Import pe pfa din china... dark2peudar dark2peudar vreau sa-mi un PFA si sa import din china accesorii de telefoane. De ce am nevoie? Coletele daca sunt trimise pe EMS de unde se ridica? tot de posta vamala ? ... (vezi toată discuția)
Import din china in romania, export catre spania AndreeaPralea AndreeaPralea Buna seara! As vrea sa imi infiintez o firma care sa importe telefoane din China si sa exporte mai departe in Spania. Pot sa fiu din primul exercitiu ... (vezi toată discuția)
Tva in sistem dropshipping Roxana.ST Roxana.ST Buna ziua, Detin un SRL de aproximativ 4 luni, iar firma mea este inregistrata ca platitor de TVA (stiu ca puteam sa raman neplatitor pana la plafonul de ... (vezi toată discuția)