avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general venituri retrograde
Discuție deschisă în Contabilitate în general

venituri retrograde

Buna ziua! In prezent ma aflu in concediu crestere copil, pana in luna decembrie 2015. Institutia la care lucrez a pierdut un proces in instanta si este obligata sa ne plateasca unele beneficii pe care ni le-a refuzat in perioada 2008 - 2010. Toti colegii au primit acesti bani dar mie imi este refuzata plata pe motiv ca nu pot avea alte venituri pe langa indemnizatia pentru copil. De la Asistenta Sociala mi s-a comunicat ca pot primi acesti bani, si institutia la care lucrez sa-mi elibereze o adeverinta care sa specifice ca sunt venituri realizate anterior perioadei de concediu crestere copil. Institutia angajatoare refuza totusi acest lucru. Am dreptul sa primesc acesti bani sau nu?
Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Sume din hj-uri in cic lily-of-the-well lily-of-the-well Buna ziua! Sunt profesor pentru invatamantul primar la o scoala din judetul Buzau. De un an ma aflu in concediu de crestere a copilului, perioada in care eu ... (vezi toată discuția)
Studentii doctoranzi bursieri primesc indemnizatia pentru cresterea copilului? boglarkanak boglarkanak Buna ziua! Sunt doctoranda la anul 3 la o universitate de stat. Sunt insarcinata de 4 luni, nasterea va avea loc in luna decembrie. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Venituri pentru indemnizatie crestere copil ContSters424435 ContSters424435 Buna ziua, In ian 2015 am intrat in concediu de ingrijire a copilului, Societatea la care lucram atunci nu mi-a inclus in adeverinta de venit valoare ... (vezi toată discuția)