avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acord parental
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acord parental

Buna seara,
Pe scurt am sa relatez dintr un concubinaj a rezultat un copilas ,recent ne am despartit relatia ,copilul are domicilul la Mama .Dorim sa facem un acord parental (pe care lam si redactat deja cu punctele unde nu ne intelegem,) si dorim sal semnam la Notar , este posibil acest lucru?
Va multumesc anticipat.
Cu stima
Buna ziua. Trebuie sa cadeti de acord si asupra acelor puncte despre care dvs spuneti "unde nu ne intelegem". La notar mergeti cand sunteti intelesi asupra tuturor punctelor. Daca nu ajungeti singuri la un acord asupra acelor puncte, puteti apela la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna parinti necasatoriti catalin_ovidiu catalin_ovidiu As dori sa stiu ce drepturi si obligatii apar in urma obtinerii custodiei comune. Am un copil de 1 an si nu sunt casatorit cu mama acestuia. Cum relatia nu mai ... (vezi toată discuția)
Procura la notar, va rog un raspuns simi79 simi79 Buna seara Suntem parintii unui copilas rezultat din concubiaj dorim sa facem un acord parental(majoritatea ceia ce dorim sa scriem in acest acord avem pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara - program de vizita minor iosifclaudiu27 iosifclaudiu27 daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi va rog.. am un baietel de 2 ani si de 6 luni nu mai sunt cu mama lui ne`am desp din cauza n motive.. nu imi mai da ... (vezi toată discuția)