avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN si autorizatii comert ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN si autorizatii comert ambulant

Buna ziua,

Ma intereseaza care e codul CAEN si ce autorizatii imi trebuie pentru desfasurarea de comert ambulant stradal . Intentionez sa incep o afacere tip "coffee bike", sa vand cafea si bauturi racoritoare in locuri care se pot modifica intr-o zi (in parcuri, piete, targuri, cu ocazia evenimentelor culturale, langa cladiri de biouri etc.).
Multmesc,
Luminita T.
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 10:51, 26 Iunie 2015
4711 doar că va trebui să îl treci la activităţi desfăşurate în afara sediului, întrebaţi mai bine şi la ORC ei vor şti să vă îndrume exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen masina smart cu cafea silviat silviat Vreau sa imi deschid o afacere cu o masina Smart pe care sa pun un expresor de cafea. Care este codul CAEN de care am nevoie pentru a imi infiinta firma? Voi ... (vezi toată discuția)
Afacere.... alcs_alx alcs_alx Am de gand in viitorul foarte apropiat sa imi deschid o afacere. Cu aceasta afacere sa pot participa la targuri si expozitii. Vreau sa vand bauturi ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)