avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sifonul de pardoseala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sifonul de pardoseala

Buna ziua as dori sa va intreb daca reparatia sifonului de pardoseala din baie apartine proprietarului sau apartine asociatiei de proprietari si ce legislatie sustine acest lucru?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 09:18, 23 Iulie 2019
Dispozitiile care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari sunt L nr 230/2007 si normele acesteia de aplicare HG nr 1588/2007
In cazul expus de dvs intretinerea si reparatia la sifonul de pardoseala intra in responsabilitatea proprietarului
asociatia de proprietari este responsabila pentru buna functionare parti comune de constructii si instalatii
In cazul instalatiilor ,partea comuna este reprezentata de instalatia generala=tevile verticale
Buna seara.Mi-am reparat sifonul de pardoseala partea din subsolul blocului,si aceiasi reparație apare pe factura blocului,cu materialele si manoperă plătită de mine +alte mici reparatii.Întrebarea mea este, daca ce am plătit intra pe partile comune sau ceva este in neregulă?
Buna seara.Mi-am reparat sifonul de pardoseala partea din subsolul blocului,si aceiasi reparație apare pe factura blocului,cu materialele folosite+alte mici reparatii.Este corect ca o astfel de lucrare sa intre pe partile comune?CARE ESTE LEGEA CARE II PERMITE ADMINISTRATORULUI SA IA O ASTFEL DE DECIZIE?Multumesc,astept un raspuns.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2019
radulescu.alexandra.38@gmail.con, utilizator
Nu se intelege nimic din ceea ce spuneti. Ce sifon de pardoseala din subsol aveti dumneavoastra?

w_v_w_v a scris:

Nu se intelege nimic din ceea ce spuneti. Ce sifon de pardoseala din subsol aveti dumneavoastra?

Nu intelegeti dvs. Omul locuieste probabil la parter. In acest caz, da, parte din sifon se afla oarecum in subsol tehnic. Sifonul acela fiind o scurgere evident ca se afla sub nivelul pardoselei.
Doar a si spus omul ca este vorba de sifonul din baie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - obligativitate constatare reparație de către administrator Gabryel99 Gabryel99 Apartamentul meu este asigurat,si am executat lucrare la instalatia sanitara,(tevi prin perete,gheu,si sifon in pardoseala).cu firma autorizata,si acum e super ... (vezi toată discuția)
Teava (coloana) de caldura fisurata intre etaje gabi_69 gabi_69 Buna ziua. Mi s-a spart teava (coloana) de caldura care asigura incalzirea la baie intre etajul meu si cel de la etajul inferior (nici nu as fi sesizat daca ... (vezi toată discuția)
Drepturi pe tevile de canalizare Ioana2012P Ioana2012P Buna ziua! Am cumparat in 2012 un apartament situat la parterul unui bloc nou. In toamna anului trecut a refulat sifonul din pardoseala baii. Dupa o ... (vezi toată discuția)