avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reziliere contract UPC
Discuție deschisă în Executare silită

Reziliere contract UPC

Buna ziua,
Dupa 1 an de zile, un furnizor de servicii cablu/telefonie/internet continua sa trimita facturi si amenintari cu executare silita.
Pe data de 20 septembrie 2013, eu am parasit definitiv Romania. Inainte de plecare, am achitat integral factura aferenta lunii august + o taxa de intrerupere temporara de intrerupere a serviciilor continute in abonamentul meu, in valoare de 700 RON. In momentul achitarii acestei taxe, mi s-a comunicat ca va veni un technician de la furnizorul de servicii cablu/telefonie/internet sa faca debransarea cablurilor. Nu a venit nimeni nici pana in septembrie 2014, cand s-a facut debransarea. In luna martie 2014 am trimis cererea de reziliere. Am fost sunat de o domnisoara de la furnizorul de servicii cablu/telefonie/internet care mi-a spus ca e totul in regula (asta se intampla in luna aprilie 2014), ca s-a inregistrat cererea, urmand ca in luna mai sa fie predate echipamentele, respectiv modemul si tv receiverul. De asemenea, mi s-a comunicat ca se va emite o factura pe zero, urmata de una cu o fractie, reprezentand recalcularea pentru anul 2013. Am intrebat-o pe domnisoara respectiva ce valoare va avea ultima factura si mi-a spus ca sub 100 RON. Mentionez faptul ca toate echipamentele de la de servicii cablu/telefonie/internet au fost predate Recalcularea facuta era de peste 100 RON, in conditiile in care nu trecuse un an de zile integral de la suspendarea serviciilor, conform cererii mele din septembrie 2013. , aceasta neputand avea o valoare mai mare decat valoarea abonamentului meu lunar. Nu am avut o intarziere niciodata, achitandu-mi la zi toate sumele aferente. Mai mult, am fost de buna credinta si am solicitat suspendare de servcii pe 6 luni, neparasind tara si lasand datorii.Am solicitat o noua recalculare, care nu s-a facut. De 2 ani de zile nu sta nimeni in apartament. In iunie 2014 s-a predat echipamentul catre furnizorul de servicii cablu/telefonie/internet. Am procesul verbal de predare-primire echipament semnat si stampilat de catre furnizor. Mentionez ca le-am retrimis pe mail acest proces verbal. Mai au dreptul sa ceara ceva, in conditiile in care un contract inceteaza prin semnarea de catre parti a procesului verbal de predare echipament?
Va multumesc mult pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Echipament predat!! dupa 4 luni primesc factura plata servicii!!!??? julius.jr julius.jr Am avut contract cu o firma de cablu. In noiembrie 2009 am cerut rezilierea contr si mi s-a cerut sa returnez chipamentul{ desii acesta era platit}.Dorind sa ... (vezi toată discuția)
Facturare receiver floridecamp floridecamp am facut cerere de televiziune cu antena parabolica si mi s-a spus ca imi trebuie receiver iar eu am optat pentru inchiriere, nu mi sa arata cererea si nici nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)