avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia fara preaviz

Este posibil sa imi dau demisia la zi in circumstantele in care angajatorul nu ofera salariul la data prevazuta in contract??
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 18:59, 6 Iulie 2009
Intradevar, neplata salariului in data stabilita prin CIM inseamna o neindeplinire a obligatiilor asumate de catre angajator. Are insa importanta si care este perioada de intarziere - nu cred ca se poate invoca neindeplinirea obligatiilor daca plata salariului se face cu cateva zile intarziere si in mod accidental.....
poate asa este, asa cum nici angajatorul de regula nu ar trebui sa sanctioneze un salariat pentru o abatere mica si accidentala... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie andrea 31 andrea 31 demisie , codul muncii, informatii (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de concediu de odihna lex_ad lex_ad sunt angajat la MAPN si beneficiez de 30 de zile de concediu de ohihna dar eu vreau sa-mi dau demisia in luna august, deci o sa se calculeze zilele ce au mai ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie gay@ gay@ Buna ziua As dori sa plec de la firma in care lucrez , prin depunerea demisiei. Si as vrea sa nu respect partea din contract care spune ca trebuie sa stau ... (vezi toată discuția)