avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescriere infractiune delapidare pentru inregistrare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescriere infractiune delapidare pentru inregistrare facturi false

S-a stabilit vinovatia de delapidarenpentru inregistrarea in contabilitate a unor facturi false. Cand si in ce conditii se poate cere prescrierea acuzatiei de delapidare?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:57, 29 Iunie 2015
Dupa implinirea termenului de prescriptie se poate solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare maryanro maryanro Buna seara, Intrun SRL sunt doi asociati X si Y cu cota egala. Asociatul X are si functia de administrator, la un control s-a dovedit ca administratorul ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale ContSters126274 ContSters126274 Am fost angajat la o firma privata patru ani. Impotriva mea sa depus o reclamatie de delapidare pentru niste lipsuri in perioada anilor 2008 - 2009. In urma ... (vezi toată discuția)
Prescriptie. Imparatul Imparatul Am o firma. Prin intermediul acesteia, in baza unui contract de vanzare cumparare, am achizitionat un utilaj de fabricat incaltaminte pe banda. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)