Am rugamintea daca cineva se pricepe sa-mi raspunda la urmatoarea speta ce se poate intampla.
In 2003 X si-a deschis un cont curent in Austria pentru ca lucra acolo. Contul deschis era un cont care avea o limita de retragere pe zi suma 400 euro iar daca nu mai aveai bani in cont bancomatul afisa fonduri insuficiente si nu se mai putea retrage nimic. La un an X a revenit in tara si s-a dus la bancomat in Romania stiind ca are bani in cont a retras suma de bani. Totusi in Romania X a putut retrage mai multi bani din cont decat fondurile disponibile (nu am inteles cum dar a spus ca a mers). Vazand ca merge a incercat din nou in limita a cei 400 euro pe zi (ca doar atat ii permitea si in Romania) pana cand bancomatul i-a papat cardul. De atunci in Romania nu a primit nicio instintare nimic si nu a avut interdictie, nimeni nu i-a cerut socoteala atunci cand a mai fost plecat in concediu. Acum vrea sa lucreze iarasi in Austria.
Intrebarea este: Ce i se poate intampla daca vine in Austria la lucru avand in vedere ca trebuie sa-si deschida cont la o banca pe care el o alege pentru a putea incasa salariul?
Suma aproximativ retrasa a fost de cca 2000 euro. Practic el a retras dintr-un cont care era pe 0 suma de 2000 euro dar din Romania pentru ca in Austria bancomatul il atentiona ca nu are fonduri. :O:frantic::frantic::O
Recuperare bani banca
coriolan
buna ziua,va rog sa raspundeti la o intrebare.detin cont si card valuta la o banca din tara,fac deplasari in strainatate,in 1.07.2012 firma la care lucrez mi+a ... (vezi toată discuția)