avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VECINII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VECINII

Buna ziua locuiesc intr-o curte comuna ,santem patru familii .Un vecin a ingradit ca proprietate un teren ce apartine al icral de pe timpu comunismului,nu are nici acte pe teren ,nici nu a platit chirie pe el.Unde sa ma adresez pentru a face plangere pentru constructie ilegala.?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:21, 30 Iunie 2015
Sesizati oficial servicul disciplina in constructii din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaje ilegal construite in curte comuna. buna ziua. va rog respectuos sa ma connsiliati in legatura cu ... Vlad Voicu Vlad Voicu Buna ziua. Va rog respectuos sa ma consiliati in legatura cu situatia in care ma aflu: Locuiesc intr-un bloc de P+2 etaje, 6 apartamente, pe raza ... (vezi toată discuția)
Gard plasat pe aleea de servitute a curtii comune a primariei Radu Lupascu Radu Lupascu Problema se prezinta in felul urmator : Este vorba despre o curte comuna ce deserveste 2 locatari,terenul fiind aflat in proprietatea primariei. Eu ca de ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de construire vasilema vasilema Va rog mult sa-mi da-ti un sfat cui sa ma adresez daca vecinul meu dupa ce i s-a pus in vedere sa desfiinteze o anexa construita fara autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)