avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lntarzierea ce a avut loc de curand pentru viza in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lntarzierea ce a avut loc de curand pentru viza in america

Buna ziua ! Din cauza intarzierii ce a avut loc in vederea ceditarii vizei pentru America, fiul meu trebuia sa plece pe data de 17 .06.2015 ,a avut si bilet de avion, dara a manat plecarea si a plecat pe data de 29.06.2015.El are un contract si a pierdut ceva banuti , se poate face ceva pentru dobandirea sumei ce a pierdut-o datorita acestei intarzieri?Mentionez ca este student si a plecat acolo prin programul Work & Travel USA

Alte discuții în legătură

Probleme companie aeriană maranos76 maranos76 Bună seara! Am următoarea problemă: Pe data de 23 noiembrie 2014 am achiziţionat online un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Munchen cu ... (vezi toată discuția)
Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)
Hello. recent am participat la programul work and travel. am ... Doizerodoi Doizerodoi Hello. Recent am participat la programul Work and Travel. Am ajuns in america printr-o agentie (cu rol de mediator) care a luat la randul ei contact cu ... (vezi toată discuția)