avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cazier judiciar
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cazier judiciar

Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate obtine cazier judiciar pentru o persoana aflata in strainatate -Anglia orasul Leed , nu se stie exact orasul.Din cate stiu este condamnata la domiciliu in Anglia dar nu am dovezi pentru instanta. Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: mimi7lumina , utilizator 12:53, 8 Iulie 2015
Cazierul se centralizeaza in tara din UE in care persoana respectiva este cetatean. Cazierul poate fi cerut doar personal, nu poate fi consultati de terti fara autorizare.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cazier alexdiana74 alexdiana74 daca sunt condamnat in anglia la 2 luni si posibil voi fi deportat se afla in Romania de condamnarea de acolo?care e procedura? (vezi toată discuția)
Cazier pentru strainatate Bibs Bibs Buna seara, Situatia este putin complicata si nu stiu cum sa procedez, din acest motiv as dori sa va cer ajutorul. Am dubla cetatenie cu domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)
Cazier juridic european Eddy82 Eddy82 Buna ziua! A-și dorii sa știu cum este posibil ca după reabilitarea penală , cazierul meu,judiciar, încă îmi apare cu probleme! Menționez ca ,am scos ... (vezi toată discuția)