avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare CMI, cumparare praxis medical
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare CMI, cumparare praxis medical

Care este solutia ptr infiintare de CMI (ptr cumpararea unui praxis medical de medicina de familie motiv de vanzare este pensionarea) daca in spatiu cu destinatie de cabinet deja functioneaza doi medici ca CMI, iar legea zice " In acelasi spatiu cu destinatia de cabinet medical nu pot fi infiintate mai mult de doua cabinete medicale si numai daca se indeplinesc conditiile de compatibilitate intre specialitatile medicale privind serviciile medicale furnizate (Ordonanta Guvernului 124, art 20, al. (3))"
Dintre acesti doi medici unul se pensioneaza, iar eu trebuie sa fac CMI ptr a putea cumpara praxisul, si ptr a putea deduce pe urma cheltuielile aferente cumpararii praxisului.
Care sunt pasii de urmat?.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Inființare cabinet medical individual. CBM CBM Îmi pot înființa un cabinet medical individual( medicină de familie) într-un spațiu închiriat în care este înregistrat sediul social al altui medic ... (vezi toată discuția)
Acte necesare autorizare caen 8511 si 8512 clinica medicala buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un necesar de acte pentru autorizarea unei clinici medicale CAEN 8511 si 8512.
va multumesc! (vezi toată discuția)
Forma de functionare emmilia emmilia buna seara, am o problema la care nici macar nu stiu unde sa caut un raspuns. un Cabinet medical individual ia cu chirie un alt spatiu decat cel in care ... (vezi toată discuția)