avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Decontare platforma tractare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Decontare platforma tractare auto

Buna ziua,
In urma unui accident in Germania, firma asiguratoare ne-a spus sa aducem noi masina in tara pentru a fi reparata, urmand ca ei sa deconteze contravaloarea transportului.
Masina a fost adusa in tara, transportul facandu-se in regie proprie, noi fiind firma de transport.
Intrebarea este ce document trebuie sa emitem catre firma asiguratoare, pentru a deconta transportul?
Cei de la asigurari spun sa emitem un deviz sa u fatura proforma, catre beneficiarul politei. Firma care a efectuat tractarea si beneficiarul asigurarii sunt una si acceasi firma.
A mai fost cineva in situatie asta? Ce document sa le depun la dosarul de dauna?

Alte discuții în legătură

Decontare dauna asigurari, fara tva ncris78 ncris78 Buna ziua, Am o masina ce a fost avariata in Germania, din vina soferului. Masina este asigurata Casco, are 11 luni vechime si este asigurata la valoarea ... (vezi toată discuția)
Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)
Problema despagubire casco ContSters162108 ContSters162108 buna ziua, problema mea este ca am avut un accident cu masina in grecia, am dus masina la un service care nu reparat masina corespunzator, adica masina are ... (vezi toată discuția)