avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buletin fara acordul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buletin fara acordul meu

Buna ziua ,sunt proprietara unui imobil dobiandit in urma unui contract de vanzare cumparare ,iar mama mea este trecuta in contract ca are dreptul sa locuiasca intr-o camera,un drept de abitatie ,in prezent exista un dosar pe rolul instantei in care am solicitat anularea acestui drept din varii motive ,ea impreuna cu un prieten sa dus la primarie a cerut copii de pe actul de proprietate al imobilului meu ,copii care se afla la acea persoana straina mie ,si si-a facut buletin fara stirea mea pe adresa imobilului unde locuiesc si cu care in prezent suntem in litigiu,precizez ca ea are alta proprietate dar nu vrea sa locuiasca acolo,iar pina acum 8 luni de zile a avut buletin pe aceea adresa,unde plateste si impozit ,aici la adresa unde locuiesc eu nu plateste impozit ,nu este trecuta in cartea funciara,doresc sa stiu daca cei de la primarie au procedat corect eliberand copii dupa actele proprietatii,si daca cei de la serviciul de evidenta populatiei au procedat legal cand i-au emis CI fara acordul meu,eu nu doresc sa aiba buletin pe adresa mea ,deoarece sper sa castig procesul si sa pot vinde acel imobil si fara semnatura ei ,iar ea se opune ,are probleme grave de comportament si cu alcoolul.ce pot face in acest sens .va multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:02, 6 Iulie 2015
Dansa e parte în contract asa ca are dreptul sa ceara copii, iar buletin a obținut tocmai în baza dreptului sau.
Dacă veți câștiga, nu are nicio importanta ca are buletin acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu primaria paula38 paula38 Buna ziua ,va rog ajutati-ma intr-o mare problema ,detin un imobil,pt o camera din imobil mama detine un drept de abitatie,specific ca imobilul mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare:dreptul la domiciliu?contract vanzare-cumparare ContSters251288 ContSters251288 Buna ziua, am cumparat casa de la parintii mei si am facut un contract de vanzare-cumparare la notar fara nicio clauza. Parintii mei mai locuiesc inca in casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca un contract de vanzare ... mpetrea mpetrea Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un contract de vanzare cumparare cu abitatie viageră,mai poate fi atacat de una din persoanele titulare ramase în ... (vezi toată discuția)