avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru pentru apel in proces de executare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru pentru apel in proces de executare silită

Vă rog sa-mi spuneți cât este taxa de timbru pentru cerere de APEL în proces de executare silită pentru 28 euro (lipsa rovinietei ) ? multumesc
1/2 din taxa achitata la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxă de timbru pentru apel ovidiu7 ovidiu7 Buna dimineața, Vă rog sa-mi spuneți :Cit este taxa de timbru judiciara pentru o cerere de Apel la un proces de contestatie la executare ,executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata amenda rovinieta S_Cristina S_Cristina Buna ziua, Am primit o scrisoare de executare silita pentru neplata rovinietei la data de 14.04.2014. La data de 12.05.2011 a fost intocmit procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Taxele de timbru G3 G3 Buna ziua, Vreau sa fac o contestatie la executare pentru un PV avand subiectul lipsa rovinietei, si as vrea sa stiu cat mai clar care sunt taxele, unde se ... (vezi toată discuția)