avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizitare bebelus in prezenta unui asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizitare bebelus in prezenta unui asistent social

Buna ziua,in cererea mea de divort dna avocat a cerut sa-mi vizitez copilasul la locuinta sotiei in prezenta unui asistent social care este la 60 km de locuinta meaSotia mee si familia ei au multe relatii in localitatea respectiva ceea ce ma sperie un pic in sensul ca se pot pune de acord sa fabrice probe impotriva meaPe acest site am citit ca o doamna se plangea ca sotul dansei a primit drept de luare acasa a bebeluisului de 10 luni.Intrebarea mea este urmatoarea se poate depune o alta cerere in dosarul de divort pentru a-mi pute lua acasa fetita macar pentru cateva ore ?Avocata mi-a zis ca e prea mica fetita sa cer astfel de program! Mentionez ca sotia mea a plecat de acasa de 3 luni timp in care nu mi-am vazut sufletelul deloc! Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: Ony2k2 , utilizator 17:07, 20 Iulie 2015
ce varsta are copilasul? Mai e alaptat?
Are 8 luni, posibil sa nu mai alapteze asa mi-a zis acum 1luna!
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2015
Mariaalessia, utilizator
Am vorbit cu doctorita fetitei mele care mi-a confirmat ca nu mai este alaptata fetita mea!
Atunci nu ar trebui sa fie o problema sa luati copilul la dumneavoastra. La varsta asta insa trebuie sa o faceti insa incetul cu incetul, nu e ca in filmele in care le vedeti in care bebelusul se preda ca un bagaj si nu zice nimic. Trebuie intai vizitat sa se obisnuiasca cu dumneavoastra si dumneavoastra cu el, trebuie sa invatati sa-i pregatiti lapticul, orele de masa, toate particularitatile. Nu e ceva ce se poate face de la o zi la alta. Eu as zice ca puteti incerca sa cereti copila si peste noapte mai ales daca mentionati ca doriti ca punerea in practica a acestup program sa se faca treptat,spre binele superior al copilei.
Va multumesc din suflet pentru raspuns , o sa-i transmit doamnei avocat, sper ca se poate scimba cererea unde am cerut vizitarea fetitei mele de 3 ori pe saptamana in prezenta unui asistent social,un inconvenient este distanta 60 de km,dar o sa fac tot posibilulVa multumesc mult pentru incurajare!

Alte discuții în legătură

Pronuntare program vizita fetita alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly si am o mare nedumerire. Sunt in divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare minor.Sotul a cerut in ... (vezi toată discuția)
Ajutor roxi_roxana roxi_roxana Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)