avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizitare bebelus in prezenta unui asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizitare bebelus in prezenta unui asistent social

Buna ziua,in cererea mea de divort dna avocat a cerut sa-mi vizitez copilasul la locuinta sotiei in prezenta unui asistent social care este la 60 km de locuinta meaSotia mee si familia ei au multe relatii in localitatea respectiva ceea ce ma sperie un pic in sensul ca se pot pune de acord sa fabrice probe impotriva meaPe acest site am citit ca o doamna se plangea ca sotul dansei a primit drept de luare acasa a bebeluisului de 10 luni.Intrebarea mea este urmatoarea se poate depune o alta cerere in dosarul de divort pentru a-mi pute lua acasa fetita macar pentru cateva ore ?Avocata mi-a zis ca e prea mica fetita sa cer astfel de program! Mentionez ca sotia mea a plecat de acasa de 3 luni timp in care nu mi-am vazut sufletelul deloc! Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: Ony2k2 , utilizator 17:07, 20 Iulie 2015
Buna ziua ieri mi-a sosit acasa o instintare din partea sotiei mele in care scrie ca nu este necesar sa vizitez fetita in prezenta unui asistent social si ca IA imi da voie sa vad fetita o data pe luna in prezenta ei.MOTIVEAZA CA ALAPTEAZA CEEA CE NU ESTE ADEVARAT!
buna ziua, din cate stiu ati schimbat cererea pentru program de vizitare neasistat. O singura data pe luna e foarte putin. Aduceti document de la medicul fetitei cum ca aceasta nu mai este alaptata si insistati cu programul de vizita mai des. de doua ori pe saptamana la domiciliul dumneavoastra. Asa il poate alapta pana la 4-5 ani.
Noi suntem in divort si prima infatisare o avem in septembrie.Avocata in cererea de vizitare a fetitei a cerut program de 3 ori pe saptamana in prezenta unui asistent social la domiciliul sotiei mele8distanta este destul de mare intre noi,60 de km)Domana avocat mi-a zis ca nu se poate schimba cererea si ca fetita este prea mica sa o pot lua la domiciliul meu.Va multumesc din suflet pentru sfat o sa-i solicit medicului fetitei sa imi dea in scris ca sotia mea nu mai alapteaza!
Ar trebui sa fie mentionata in cererea de program pana la ce varsta sa fie acest program, pentru ca e absolut aiurea sa vezi un copil de 4 ani sau de 7-8 ani doar in prezenta mamei si cu un asistent social. Si banuiesc ca peste 2-3 ani nu doriti sa faceti alt proces pentru un program de vizitare mai complet. Daca fetita nu este alaptata nu este nici un inconvenient in a o lua la domiciliul dumneavoastra. Altfel nu o sa puteti construi o relatie normala cu ea iar cand va fi mai mare nu o sa primiti program mai extins pe motivul ca nu vrea la dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntare program vizita fetita alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly si am o mare nedumerire. Sunt in divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare minor.Sotul a cerut in ... (vezi toată discuția)
Ajutor roxi_roxana roxi_roxana Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)