avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări boteasnikolai
                      Utilizator

boteasnikolai
                      Utilizator                    

sethm1980	                   

Societatea este in procedura simplificata de lichidare, inca se mai judeca cauza.
 In aceasta perioada pana la pronuntarea falimentului, societatea mai poate ... (vezi toată discuția)
	                    sethm1980	                   

Societatea este in procedura simplificata de lichidare, inca se mai judeca cauza.
 In aceasta perioada pana la pronuntarea falimentului, societatea mai poate ... (vezi toată discuția)

Anca T.	                   

Situatia mea este urmatoarea :
Am o hotarare judecatoreasca definitiva pentru recuperarea unei sume de la o firma colaboratoare.Aceasta firma se afla in ... (vezi toată discuția)
	                    Anca T.	                   

Situatia mea este urmatoarea :
Am o hotarare judecatoreasca definitiva pentru recuperarea unei sume de la o firma colaboratoare.Aceasta firma se afla in ... (vezi toată discuția)

Imparatul	                   

Am primit o citatie pentru insolventa. Firmea mea are datorii la stat de vreo 48.000 ron.
Mi s-a atasat de la Tribunal si un raspuns prin care pot face ... (vezi toată discuția)
	                    Imparatul	                   

Am primit o citatie pentru insolventa. Firmea mea are datorii la stat de vreo 48.000 ron.
Mi s-a atasat de la Tribunal si un raspuns prin care pot face ... (vezi toată discuția)