Cristina Paisa 
	    	Avocat

Cristina Paisa 
	    	Avocat	    

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 adimct2007	                   

Cum se procedeaza in cazul in care executorul judecatoresc dispune infiintarea popririi pe drepturile salariale ale unui salariat avand in vedere ca Art. 780. ... (vezi toată discuția)
	                    adimct2007	                   

Cum se procedeaza in cazul in care executorul judecatoresc dispune infiintarea popririi pe drepturile salariale ale unui salariat avand in vedere ca Art. 780. ... (vezi toată discuția)

user43	                   

Sunt pensionar si am fost executat silit ptr un credit de nevoi personale.
Executorul nu a transmis adresa de instituire a popririi catre Casa de pensii, ... (vezi toată discuția)
	                    user43	                   

Sunt pensionar si am fost executat silit ptr un credit de nevoi personale.
Executorul nu a transmis adresa de instituire a popririi catre Casa de pensii, ... (vezi toată discuția)

Yellow	                   

Legat de o executare silita, am vazut ca atunci cand se pune poprire pe salariu, exista un termen de 3 luni in care nu e voie sa iei bani din salariu, cu ... (vezi toată discuția)
	                    Yellow	                   

Legat de o executare silita, am vazut ca atunci cand se pune poprire pe salariu, exista un termen de 3 luni in care nu e voie sa iei bani din salariu, cu ... (vezi toată discuția)