DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

mariacapraru 
	    	Utilizator

mariacapraru 
	    	Utilizator	    

astecco 
	    	Utilizator

astecco 
	    	Utilizator	    

mariacapraru	                   

Buna ziua. Sunt citata prin adresa oficiala ca petent într-o cauza de discriminare si victimizare conform art.2(7) din Ordonanta 137/2000(republicata) la ... (vezi toată discuția)
	                    mariacapraru	                   

Buna ziua. Sunt citata prin adresa oficiala ca petent într-o cauza de discriminare si victimizare conform art.2(7) din Ordonanta 137/2000(republicata) la ... (vezi toată discuția)

mariacapraru	                   

Am depus un memoriu la Consiliul Suprem al Magistraturii, memoriu care a ajuns la Inspectia Judiciara, pe motivul ca o petitie on-line(un mail de fapt) a mea ... (vezi toată discuția)
	                    mariacapraru	                   

Am depus un memoriu la Consiliul Suprem al Magistraturii, memoriu care a ajuns la Inspectia Judiciara, pe motivul ca o petitie on-line(un mail de fapt) a mea ... (vezi toată discuția)

danielbaran	                   

buna ziua :)
ce este de facut? te loveste unu pe strada, sunt martori dar se feresc , unu singur zice  favorabil, te duci la spital cu ambulanta , la iml ... (vezi toată discuția)
	                    danielbaran	                   

buna ziua :)
ce este de facut? te loveste unu pe strada, sunt martori dar se feresc , unu singur zice  favorabil, te duci la spital cu ambulanta , la iml ... (vezi toată discuția)