avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... petent la CNCD
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

petent la CNCD

Buna ziua. Sunt citata prin adresa oficiala ca petent într-o cauza de discriminare si victimizare conform art.2(7) din Ordonanta 137/2000(republicata) la C.N.C.D. Un procuror a transformat un mail al meu în care ceream informatii despre stadiul cercetarilor într-un dosar penal (dosar înfiintat în urma sesizarii mele, dosar în care eu nu sunt nici suspect, nici inculpat, nici persoana vatamata,nici parte civila, nici parte responsabila civilmente) în contestatie durata proces. Drept urmare a avut loc o judecare a dosarului, fara ca eu sa stiu, dosar înfiintat pe baza mail-ului meu, nesemnat de mine, mail în care eu nu îmi scriu adresa si nu dau toate datele de identitate. Judecata a avut loc în cadrul Comisiei de drepturi si libertati. "Pseudo contestatia " a fost respinsa iar eu obligata sa platesc 50 de lei cheltuieli judiciare. Intrebarea mea esta daca am nevoie de un avocat pentru a ma reprezenta în actiunea demarata la C.N.C.D.
Trebuie sa va spun ca sunt foarte speriata de ideea ca eu sunt singura împotriva unui prim procuror, chiar daca prim procurorul a încalcat legea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariacapraru , utilizator 13:16, 28 August 2015
Petentul este cel care face o sesizare adresată Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, deci dvs. ați formulat sesizarea. Părerea mea este aceea că nu vă trebuie avocat, dar dacă doriți puteți să angajați unul.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primita pentru o contestatie pe care n-am facut-o privind durata unui proces mariacapraru mariacapraru Astazi am primit acasa de la judecatorie o minuta prin care mi se comunica faptul ca mi s-a respins \\"contestatia\\" privind durata procesului. Problema este ... (vezi toată discuția)
Discriminare privind acordarea de scutire pe mijloacele de transport public IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Sunt in posesia unui raspuns al CNCD , de unde constat ca este inventata necesitatea existantei cumulului urmatoarelor conditii ... : ” 1. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as vrea sa stiu daca ma pot adresa procurorului in ... cameliastefan140889 cameliastefan140889 Buna ziua! As vrea sa stiu daca ma pot adresa procurorului in cazul in care dosarul penal este la politie de 2 ani si jumatate? Multumesc! (vezi toată discuția)