avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... calcul majorari de intirziere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

calcul majorari de intirziere

Pentru un debit neachitat la scadenta,creditorul a calculat majorari de intirziere,pentru care am fost instiintati printr-o adresa.Intrebarea este pentru a fi
executate majorarile nu era nevoie de o hotarire judecatoreasca?,dupa care ne-a declarat falimentul , solicitind debitul plus dobinda de intirziere,nu stiu daca este corect cum s-a procedat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 17:21, 9 Iulie 2015
Creditorul poate solicita direct in procedura insolventei inclusiv penalitatile. Ceea ce ar terbui sa faceti este sa contestati acele penalitati, daca este posibil, si sa contestati in termen starea de insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)
Datorii catre stat camaro camaro am o firma de comert nu mai merge bine nu mai am angajati si majorarile la platile catre stat ma depasesc pot sa cer reorganizare ?si ce presupune asta. (vezi toată discuția)